Hvordan fungerer opgaver?

Her har vi samlet en hurtig guide til hvordan Opgaver fungere Teratio' system.

Vi antager du har fuldt styr på hvordan du opretter Kunder og Virksomheder. Ellers finde vores guide til hvordan du opretter disse.

Når du har oprettet en Virksomhed og en Kunde. Så kan vi oprette vores opgaver.

Du kan også sætte op en salgsprocess, læs mere om dette i denne guide om Salgsprocess understøttelse.

Alle opgaver er synlige fra menuen “Opgaver”. Der vises også en Rød/Gul/Grøn status på de opgaver du lige nu har.

Rød = Opgaver der har overskreden dato
Gul = Opgaver der har under 4 dage tilbage
Grøn = Opgaver der har under 6 dage tilbage
Grå = Opgaver med over 6 dage tilbage

Herunder ses et billede hvor brugeren har 1 opgave der skal løses snart, og 5 opgaver der venter ude i fremtiden.

Herunder en video der vise hvordan vi opretter en ny type hvor der skal sendes en mail. Samt opretter en opgave på en kontakt person. Der derefter dukker op i vores opgave liste med alle nødvendige kontakt informationer fra kontakten.

 

Opgave listen gør det nemt at arbejde med opgaver. De ligger alle i rækkefølge efter dato. Og Udskyd drop down kan nemt bruges til at flytte rundt på opgaver. Rediger knappen kan bruges hvis en opgave enten skal gives til en anden person, flyttes hen på en anden kontakt eller noget helt tredje.

Det er også hurtigt og let at tilføje kommentarer på kontakt personen, mens man sidder og arbejder med sine opgaver. Således man aldrig behøver at forlade dette vindue, når man skal løses opgaverne og følge op på kunderne. Og man kan hurtigt få overblik over hvad der er sket på kunden, når man sidder med en opgave, hvor de seneste 3 aktiviteter er synlige ved klik på “Vis aktiviteter”.

Samtidig kan opgaven let afsluttes. Som det ses på videon herunder. Det er også muligt at slette opgaver, der ikke længere er aktuelle.